het resultaat

Schrijf een bedankbrief

Het is erg mindfull om stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent. Sommige mensen doen dit door het elke dag in een bullet journal op te schrijven en anderen bespreken het aan tafel tijdens het avondeten. Als je een brief schrijft ben je vaak ook heel bewust bezig wat er met jou en de wereld om je heen gebeurt. Dingen benoemen waar je dankbaar voor bent wordt dan opeens een stuk makkelijker. Een bedankbrief schrijven is een mooie manier om wat liefde de wereld in te sturen.

Waarom ik nu een bedankbrief stuur

De reden waarom je een bedankbrief stuurt is natuurlijk heel persoonlijk. Mijn bedankbrief gaat naar Ashley van GlowBodyPT. Ik ben haar op YouTube tegengekomen (je vind haar hier). Ze is een triatleet die een veilige en pittige manier van sporten via online filmpjes aanbiedt voor tijdens en na je zwangerschap. Omdat ik haar prenatal schema vol enthousiasme had doorlopen wilde ik na mijn bevalling natuurlijk ook haar postpregnancy plan van 12 weken volgen. Op dit moment ben ik in week 12 van het programma en nog net zo enthousiast. Het is zweten en afzien maar m’n lichaam is weer sterk en ik voel me weer fit. Tijd dus om een bedankbrief te schrijven.

Het project

Het briefpapier

Als briefpapier gebruik ik 2 velletjes uit een notitie boekje omdat deze zowel aan de voor als achterkant van het papier mooie abstracte afbeeldingen aan de zijkant van de pagina hebben staan. En als je het een beetje mooi knipt ziet niemand meer dat het uit een notitieboek is gescheurd.

het briefpapier

De envelop en postzegel

Dit is wel het moment om mijn mooiste zelfgemaakte envelop (in deze blogpost staat hoe ik dit doe) in mijn huidige voorraad te gebruiken. Het papier heb ik uit een flow tijdschrift gehaald. Op dit moment heb ik 2 soorten internationale postzegels in huis namelijk de eerste atlassen en de serie gewoontjes. Qua kleur past de paarse postzegel met de glazen knikkers natuurlijk goed, maar ik vind bij de envelop met het mooie landschap en postzegel met een atlas beter passen.

postzegel uitzoeken

De brief zelf

Waar het natuurlijk om gaat is de brief zelf. Ik vind het leuk om er een mooi pakketje van te maken, maar als de boodschap niet overkomt heeft een persoon natuurlijk niets aan het ontvangen van je brief. Ik heb de doorzichtige Lamy vulpen al langere tijd geleden in een boekenwinkel gekocht en hij schrijft erg lekker. Mijn vulpennen zijn allemaal van het Lamy merk zodat ik niet allerlei verschillende inktpatronen in huis hoef te hebben. Stationary is voor mij namelijk een valkuil als het gaat om minimalisme 😉 De brief heb ik geschreven in mijn lievelingskleur paars en deze inktpatroon kun je gewoon via internet bestellen

de geschreven bedankbrief

Het eindresultaat

Ik ben blij met het eindresultaat en doe hem vandaag gelijk op de post. Geen idee hoelang het duurt voordat ze de brief ontvangt. Ik hoop dat ze door deze bedankbrief van een compleet vreemde wel een beetje moet lachen.

het resultaat

*dit bericht bevat affiliatie links wat betekend dat ik een kleine commissie krijg als je via de link een bestelling doet. Dit heeft geen invloed op jouw koopprijs 👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *