brieven die ik tot nu toe ontvangen heb

Letters from Afar

Het gebruik van sociale media kan bij mij soms veel tijd opslokken, tijd die ik zinvoller had kunnen besteden. Maar zelf vind ik dat ik beter word in het bewaken van mijn tijd. En ik zit nog steeds veel op sociale media (vooral YouTube vind ik prachtig), maar in plaats van zinloos scrollen ben ik nu veel effici├źnter en lijk ik alleen maar interessante dingen tegen te komen. Over een van mijn vondsten wil ik graag vertellen.

Brieven krijgen

Deze blog ben ik gestart omdat ik het super leuk vind om brieven en kaartjes te sturen. Maar natuurlijk vind ik het ook hartstikke leuk als ik post in mijn postvakje vind. Gelukkig heb ik vriendinnen die regelmatig een lief berichtje sturen. Doordat ik net verhuisd ben en vanwege de corona heb ik momenteel niet erg veel aanspraak dus vind ik het extra leuk om een brief te lezen. Op Etsy en Instagram kwam ik creatieve personen tegen die brieven sturen tegen betaling. En dit vind ik nu een super goed cadeau voor mezelf.

Letters from Afar

Hoewel mijn vriend het zonde van m’n geld vind heb ik een abonnement genomen op ‘Letters from Afar‘. Dit betekend dat ik elke maand een brief krijg met prachtige afbeeldingen en postzegels met een verhaal over een plek op de wereld waar de (fictieve) brievenschrijfster op dit moment is. Super grappig idee, vooral als je van reizen houdt en dus veel plekken ook hebt gezien.

Op deze foto zie je de brieven die ik tot nu toe heb ontvangen. Ik heb nu al 4 maanden een brief mogen ontvangen en vind het nog steeds een leuke verrassing als er weer een in de brievenbus ligt. Ze maakt de brieven op mooi stevig papier en ze zijn zo mooi vormgegeven. Op Instagram laat ze zien dat ze de brieven maakt op de iPad, je krijgt dus een kopie van het originele kunstwerk, maar het is prachtig afgedrukt dus ik vind dit geen probleem.

Mocht het je ook leuk lijken dan kun je hier meer lezen over de abonnementen die je kunt afsluiten. Ook goed om te weten is dat een deel van het abonnementsgeld naar het goede doel gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *