Kaarten

Kaarten kopen bij webshop envycards

Nu ik veel winkels mijd stuit ik niet spontaan meer op erg leuke ansichtkaarten. Via het internet is er gelukkig van alles te koop. Op Instagram kwam ik @enycards tegen en die verkoopt echt super leuke kaarten! Ik heb een bestelling geplaatst en deze juweeltjes heb ik ontvangen.

Mijn aankopen

Kaarten

Dit vind ik een romantische kaart van happyh-art

Kaarten

Voor alle zwangere in mijn omgeving maar alvast wat geboortekaartjes ingeslagen.

Kaarten

Dit is mijn nieuwe lievelingsmerk als het om kaarten gaat met felle kleuren, glitter en mooie drukke afbeeldingen. Blij dat ik gelijk een paar Mila Marquis kaarten heb ingeslagen.

Kaarten

Hoe schattig zijn deze afbeeldingen? Dit zijn kaarten van Blije Hansje.

Kaarten

De afbeeldingen van Lotte Drouen zijn ook prachtig. Hiervan heb ik er direct al twee op de post gedaan. Soms doen kaarten je zo aan een specifiek persoon denken dat je wel direct een kaart moet sturen.

Kaarten

Dit is de laatse kaart en deze is waterloos gedrukt met gifvrije bio-inkt op papier gemaakt van bladeren en stengels uit oogstafval. En hij is gewoon erg mooi natuurlijk.

Tot slot

Hebben jullie ook favorieten kaart merken? En kopen jullie kaarten online of gewoon in de winkel? Envycards.nl kan ik in ieder geval aanbevelen om leuke kaarten bij te bestellen.

Een gedachte over “Kaarten kopen bij webshop envycards”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *