Kaarten met vogel

Doe mee met het postmaatje project Corona tegen de eenzaamheid

Project postmaatje is in 2014 gestart en heeft als doel mensen blij maken met post. Nu veel mensen last hebben van eenzaamheid door de social distancing hebben ze een apart project gestart waarbij je mensen die last hebben van de eenzaamheid juist deze periode een bericht kunt sturen. Een super goed initiatief waaraan ik mee wil doen.

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig via de website postmaatje.nl. Je moet je contact gegevens noteren en je kan aangeven hoeveel brieven of kaarten je zou willen sturen. Het duurde bij mij ongeveer een week en toen kwam er bericht dat ik twee mensen kon schrijven. Via de mail ontvang je een korte beschrijving van de persoon met naam en leeftijd (en in mijn geval ook niveau van functioneren) en hobby’s zodat je daarmee rekening kunt houden bij het schrijven.

Mijn kaarten

Doordat ik me had opgegeven voor twee ronden kreeg ik twee profielen toegestuurd. Bij de HEMA had ik een paar kaarten gekocht.

Kaarten met vogel

Voor de vogelkaarten heb ik gekozen. Iemand schrijven die je niet kent vind ik wel wat lastig. Ik blijf maar een beetje algemeen of schrijf een mooi versje. Deze keer heb ik versjes gebruikt uit de gedichtenbundel van Toon Hermans.

Geschreven kaarten

Met knalroze brushpen twee letters laten opvallen en afgemaakt met de vogelpostzegels

*deze blogpost bevat affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *